Το κατάστημά μας λειτουργεί απο το 1936, προσφέροντας στους πελάτες μας υφάσματα υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Σήμερα, σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής υφασμάτων, όπως τα Vitale BArberis Canonico, Dormeuil, Holland & Sherry, Loro Piana, Arthur Harrison και πολλά ακόμη, το κατάστημά μας διαθέτει περισσότερα από 3.000 μέτρα παρακαταθήκη σε απίθανα χρώματα και σχέδια. Εμείς, 3η γενιά πλέον, συνεχίζουμε την οικογενειακή παράδοση, διατηρώντας πάντα τα υψηλά ποιοτικά standard, ενώ παράλληλα έχουμε εντάξει στις προσφερόμενες υπηρεσίες μας το ράψιμο πουκαμίσων και κουστουμιών, πάντα μέσα από την ιδιαίτερη αισθητική που επιτάσσει η μόδα και η κομψότητα.

Επίσης, στο Arma διαθέτουμε μια εξαιρετική συλλογή από ανδρικά αξεσουάρ, ιδανικά για κάθε περίσταση και στυλ. Γραβάτες, γραβατόνια Ascot, μαντηλάκια pochet, δερμάτινες και πλεκτές ζώνες, τιράντες, μανικετόκουμπα,tie clip, κασκόλ, δερμάτινες τσάντες και πορτοφολάκια συνθέτουν την ολοκληρωμένη γκάμα αξεσουάρ για κάθε ανδρικό γούστο.

Υπάρχει το κατάλληλο ύφασμα για την κάθε περίσταση και το ιδανικό αποτέλεσμα συχνά κρίνεται στη λεπτομέρεια. Εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τον πελάτη να επιλέξει σωστά, ανάλογα με τις ανάγκες και τα θέλω του, και βεβαίως σύμφωνα με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ίδιου του υφάσματος, δηλαδή τη σύνθεση, το βάρος, την πλέξη, το χρώμα και το pattern.

Μόδα σημαίνει τάσεις, αλλά πάνω από όλα είναι προσωπικό γούστο και τρόπος έκφρασης. Το κατάστημά μας ενθαρρύνει και συμβάλλει ενεργά στο να εκφράσουν οι πελάτες μας αυτό που τους αρέσει και να διαμορφώσουν τη δική τους, ξεχωριστή συλλογή ρούχων. Έτσι, ο άνδρας αναδεικνύει το προσωπικό στυλ του, όχι μόνο επιλέγοντας το κάθε ύφασμα, άλλα βάζοντας την προσωπική του πινελιά στη λεπτομερή κατασκευή ενός ρούχου που έχει φτιαχτεί εξ ολοκλήρου για εκείνον. Λεπτομέρειες όπως το πέτο, η τσέπη, τα κουμπιά και η φόδρα είναι αποκλειστικά δική του επιλογή και συγχρόνως όλα όσα θα τον κάνουν να ξεχωρίσει.