Επιλέγοντας να εγγραφείτε στο newsletter της ARMA FABRICS το μοναδικό στοιχείο που μας δίνετε είναι το e-mail σας. 

 • Τί κάνουμε με την ηλεκτρονική σας διεύθυνση:

Αποθηκεύουμε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στη λίστα παραληπτών, που παραλαμβάνουν ενημερωτικά μας μηνύματα και αποκλειστικά για το σκοπό αυτό. 

Τα μηνύματα αυτά θα αφορούν νέα προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και ειδικές προσφορές μας ή εκπτωτικές καμπάνιες και δράσεις μας, που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

  • Η εγγραφή στο newsletter μας, δεν αποτελεί προϋπόθεση για να αποκτήσετε οποιαδήποτε υπηρεσία μας ή προϊόντα μας.  
  • Εφόσον δεν έχετε άλλη σχέση μαζί μας , όπως πχ να είστε εγγεγραμμένος χρήστης του e-shop μας, ή πελάτης του φυσικού μας καταστήματος, το e-mail σας είναι το μόνο που θα τηρηθεί από εμάς και θα διαφυλαχθεί με όλα τα μέτρα ασφαλείας που έχουμε λάβει για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. 
 • Ποιοι θα έχουν πρόσβαση:

Τα ανωτέρω στοιχεία  σας δεν πρόκειται να διαβιβαστούν σε κανέναν τρίτο εκτός της ARMA FABRICS. Πρόσβαση σε αυτά μπορεί να έχουν μόνο οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες μας, που χρειάζεται να μας παρέχουν κάποια υπηρεσία αναγκαία για τη λειτουργία μας ή τη λειτουργία της υπηρεσίας newsletter (πχ πάροχοι φιλοξενίας ιστοχώρου ή χώρου αποθήκευσης, πάροχοι αποστολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πχ mailjet), οι οποίοι έχουν δεσμευτεί απέναντι μας για την προστασία των δεδομένων σας και δεν επιτρέπεται να τα χρησιμοποιήσουν για κανένα άλλο λόγο. Δεν διαβιβάζουμε δεδομένα σας σε τρίτους εκτός του ΕΟΧ, εκτός αν βρίσκονται σε χώρα που παρέχει επαρκή προστασία προσωπικών δεδομένων, βάσει απόφασης της Κομισσιόν, ή εάν οι ίδιοι μας παρέχουν τις κατάλληλες εγγυήσεις που απαιτεί η νομοθεσία για την προστασία σας.

 • Με ποια νομική βάση τηρούμε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση;

Τα ανωτέρω στοιχεία σας θα τα αποθηκεύσουμε επειδή εσείς μας δίνετε την ελεύθερη συγκατάθεσή σας κατά την εγγραφή σας στο newsletter μας, πατώντας το πλήκτρο «εγγραφή». Θα τα διατηρήσουμε έως ότου επιλέξετε να απεγγραφείτε. 

 • Δυνατότητα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας

Τη συγκατάθεσή σας μπορείτε να την ανακαλέσετε οποτεδήποτε, πατώντας το πλήκτρο «απεγγραφή» ή «unsubscribe» που θα υπάρχει στο κάτω μέρος κάθε μηνύματος που θα λαμβάνετε. Αυτομάτως, θα διαγράφεστε από τη λίστα παραληπτών και δεν θα μπορούμε να σας αποστείλουμε ξανά οποιαδήποτε επικοινωνία, εκτός αν εγγραφείτε εκ νέου. 

 • Ποιος είναι υπεύθυνος για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων:

Υπεύθυνος για την τήρηση των ανωτέρω στοιχείων σας είναι η ατομική επιχείρηση του Αράμ Εσκιτζιάν που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Β.Ηρακλείου 9,  τηλέφωνο 30 2314319440  ηλεκτρονική διεύθυνση https://armafabrics.gr  , email: armafabrics@gmail.com ).

 • Τί δικαιώματα έχετε και πώς να τα ασκήσετε:

Στα στοιχεία επικοινωνίας της ARMA FABRICS μπορείτε να απευθύνεστε για να υποβάλλετε κάθε αίτημά σας σχετικό με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων ή για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας για: 

 1. Περαιτέρω ενημέρωση 
 2. Πρόσβαση (αν τηρούμε δεδομένα σας, ποια, για ποιο λόγο κλπ)καθώς και για να λάβετε αντίγραφο αυτών.
 3. Διόρθωση σε περίπτωση που είναι εσφαλμένα ή έχουν αλλάξει
 4. Διαγραφή , εφόσον ανακαλείτε τη συγκατάθεση σας
 5. Περιορισμό της επεξεργασίας τους από εμάς
 6. Μεταφορά τους σε άλλη εταιρία (φορητότητα). 

                            Ενδέχεται να χρειαστούμε στοιχεία που να σας ταυτοποιούν πριν ικανοποιήσουμε τα ανωτέρω αιτήματά σας.  Θα τα απαντήσουμε δωρεάν εντός 30 ημερών από την παραλαβή τους και την ταυτοποίησή σας, εκτός αν είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά (πχ λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους). 

Εάν δεν μείνετε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, διατηρείτε το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην αρμόδια αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων   (ΑΠΔΠΧ, www.dpa.gr). Σε κάθε περίπτωση, ευελπιστούμε να απευθυνθείτε πρώτα σε μας για οποιοδήποτε ζήτημα σας απασχολεί, το οποίο θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να επιλυθεί.