Πληρωμή και τιμές προϊόντων

1. Όλες οι τιμές στο www.armafabrics.gr είναι σε ευρώ και συμπεριλαμβάνουν τον νόμιμο Φ.Π.Α. Ειδικά για τις τιμές των υφασμάτων: αυτές δίνονται σε ευρώ ανά τρεχούμενο μέτρο, εκτός από τα υφάσματα που βρίσκονται σε περιορισμένη διαθεσιμότητα και πωλούνται ολόκληρα ως τεμάχια, οπότε και η τιμή που δίνεται είναι ανά τεμάχιο.
2. Με την ολοκλήρωση της επιλογής των προϊόντων, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τον τρόπο πληρωμής που επιδεικνύεται, δηλαδή:
Α) με αντικαταβολή (είτε με μετρητά είτε με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα),
Β) με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα,
Γ) με ηλεκτρονική κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή
Δ) μέσω PayPal.

Σε προϊόντα που κατασκευάζονται κατόπιν ειδικής παραγγελίας σας (πχ κόψιμο υφάσματος στα μέτρα σας, ραφή ενδυμάτων κλπ), δεν παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.

3. Συναλλαγές πάνω από 500,00€ δεν επιτρέπεται να διενεργούνται με μετρητά, συνεπώς δεν είναι δυνατή η επιλογή σε αυτή την περίπτωση της αντικαταβολής με μετρητά, παραμένει όμως δυνατή η αντικαταβολή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.
4. Γίνονται δεκτές πιστωτικές κάρτες Maestro, MasterCard, Visa, Diners και American Express. Τα στοιχεία πληρωμής κρυπτογραφούνται κατά την επεξεργασία τους. Όλες οι online πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας ή Paypal γίνονται στο ασφαλές προστατευόμενο περιβάλλον της συνεργαζόμενης Τράπεζας ή την online πλατφόρμα πληρωμών Paypal. Τα δεδομένα που ο πελάτης καταχωρίζει κατά τη διενέργεια μιας ηλεκτρονικής πληρωμής, δεν ελέγχονται ούτε τυγχάνουν επεξεργασίας ούτε αποθηκεύονται από την ARMA FABRICS, αλλά από τον εκάστοτε πάροχο ή/και διακομιστή πληρωμής. Σημειώστε ότι ενδέχεται το ασφαλές σύστημα πληρωμών να σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε τη συναλλαγή μέσω 2 παραγόντων αυθεντικοποίησης, αποστέλλοντάς σας γραπτό μήνυμα ή ηλεκτρονικό μήνυμα με μοναδικό κωδικό, με την προϋπόθεση να διαθέτετε ήδη κωδικούς ηλεκτρονικής τραπεζικής της τράπεζας έκδοσης της κάρτας σας.
5. Εφόσον επιλεγεί πληρωμή με τραπεζική κατάθεση σε μία εκ των συνεργαζομένων με την ARMA FABRICS τράπεζες (βλ. πληροφορίες τραπεζικών λογαριασμών εδώ και στο παράρτημα λογαριασμών στο τέλος των όρων αυτών), η παραγγελία ολοκληρώνεται με την εμφάνιση του τραπεζικού εμβάσματος στον αντίστοιχο τραπεζικό λογαριασμό της ARMA FABRICS. Ο χρόνος ολοκλήρωσης και εμφάνισης του τραπεζικού εμβάσματος ενδέχεται να ποικίλει ανάλογα με την Τράπεζα (συνήθως 2-3 εργάσιμες ημέρες). Αν δεν πραγματοποιηθεί η κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα. Τυχόν χρεώσεις κατά την πραγματοποίηση τραπεζικών εμβασμάτων, που επιβάλλουν οι τράπεζες επιβαρύνουν τον πελάτη.
6. Σε περίπτωση, που απαιτείται επιστροφή χρημάτων, αυτή θα διενεργείται από την ARMA FABRICS με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο διενήργησε ο πελάτης την καταβολή του τιμήματος, εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά με τον πελάτη, χωρίς υπαίτια ή αδικαιολόγητη καθυστέρηση. Όταν η πληρωμή από εσάς έχει γίνει με κατάθεση σε λογαριασμό μας, ή με αντικαταβολή μετρητών, για την επιστροφή των χρημάτων, θα πρέπει να μας δηλώσετε το ΙΒΑΝ ενός λογαριασμού σας, στον οποίο δικαιούχος είναι το πρόσωπο που υπέβαλε την παραγγελία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Παρακράτηση κυριότητας

Προϊόντα που τυχόν παραδόθηκαν σε σας χωρίς να έχουν εξοφληθεί ολικά ή μερικά, παραμένουν στην κυριότητα της ARMA FABRICS μέχρι την οριστική, πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του τιμήματος.