Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων

Η ARMA FABRICS θεωρεί τα προσωπικά σας δεδομένα πολύ σοβαρή υπόθεση και γι’  αυτό συμμορφώνεται με την εκάστοτε εθνική νομοθεσία καθώς και τον κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων – GDPR).

Η ARMA FABRICS δεσμεύεται για την πλήρη εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας και των Ευρωπαϊκών κανονισμών λαμβάνοντας υπόψη την υιοθέτηση των κατάλληλων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Η πολιτική αυτή ισχύει για τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από την ιστοσελίδα : https://armafabrics.gr

Υπεύθυνος Επεξεργασίας

Υπεύθυνος για τα προσωπικά σας δεδομένα για την ιστοσελίδα αυτή είναι ο Αράμ Εσκιτζιάν (Β. Ηρακλείου 9 -Θεσσαλονίκη), τηλέφωνο: +30 2314319440, Email: [email protected]), εφεξής καλούμενη “ARMA FABRICS”. 

Σκοπός της παρούσας πολιτικής.

Σκοπός της πολιτικής μας είναι να αποτυπωθούν με όσο το δυνατόν πιο απλό, κατανοητό και συνοπτικό τρόπο τα εξής:

  • Ποια δεδομένα σας επεξεργαζόμαστε μέσω του ιστότοπού μας, για ποιο σκοπό και με ποια νομική βάση
  • Για πόσο καιρό αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας
  • Ποιοι είναι οι αποδέκτες των δεδομένων σας
  • Ποια είναι τα δικαιώματά σας και πώς μπορείτε να τα ασκήσετε
  • Ποια έννομα συμφέροντά μας επιδιώκουμε
  • Τι ισχύει για τη συγκατάθεσή σας όταν είναι απαραίτητη
  • Τι ισχύει για τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω cookies
  • Τι ισχύει για τις Ειδικές κατηγορίες δεδομένων
  • Τι ισχύει για τα δεδομένα σας και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
  • Υπερ-σύνδεσμοι (links)

Πότε χρειάζεται να μας δώσετε προσωπικά σας στοιχεία

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας : (Διεύθυνση IP , URL, Browser, OS) 

Η ARMA FABRICS μπορεί να εντοπίσει τη διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο υπολογιστής ή οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική συσκευή αποκτά πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στην ιστοσελίδα μας. Αυτό οφείλεται στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το διαδίκτυο και στόχο έχει τη διασφάλιση των δικτύων από κακόβουλες ενέργειες. Για τον ίδιο λόγο, η λειτουργία αυτή συλλέγει πληροφορίες για τον τύπο του περιηγητή (browser) και το λειτουργικό σύστημα (windows, android, iOS κλπ) του χρήστη. Οι πληροφορίες αυτές, δεν είναι δυνατόν να σας ταυτοποιήσουν άμεσα και αποθηκεύονται για το ελάχιστο αναγκαίο διάστημα για την ασφάλεια των δικτύων. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες, δεν απαιτούν την προηγούμενη συγκατάθεσή σας πριν τη λήψη τους, καθώς είναι αναγκαίες για την ασφαλή και ορθή λειτουργία κάθε ιστοσελίδας.

 Τα στοιχεία αυτά διατηρούνται σε αρχεία καταγραφής (log files) στον εξυπηρετητή της ιστοσελίδας μας για 12 μήνες. 

 Νόμιμη βάση για την χρήση των στοιχείων σας αυτών είναι το έννομο συμφέρον μας για την ορθή και ασφαλή λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Έχετε το δικαίωμα εναντίωσης στη χρήση αυτών των στοιχείων σας για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάστασή σας, εφόσον τα δικαιώματα και οι ελευθερίες σας υπερισχύουν των εννόμων συμφερόντων μας ή της αναγκαιότητας συλλογής των δεδομένων για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών μας αξιώσεων. Για τον τρόπο άσκησης του δικαιώματος αυτού, δείτε παρακάτω στο κεφάλαιο «δικαιώματα». 

Πληροφορίες που αποθηκεύονται αυτόματα – Πολιτική cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων / κειμένου που αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας από το πρόγραμμα περιήγησής σας. 

 Τα cookies διαχωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες αναλόγως του σκοπού που εξυπηρετούν και του τρόπου που λειτουργούν, όπως πχ το να διευκολύνουν την περιήγησή σας από την μια ιστοσελίδα στην άλλη, να αποθηκεύουν τις προτιμήσεις σας και γενικά να βελτιώνουν την εμπειρία περιήγησής σας. 

Τα cookies και οι λοιπές παρεμφερείς τεχνολογίες ιχνηλατών, διέπονται από την e‐privacy Οδηγία ΕΚ 2002/58, που ενσωματώθηκε στο ελληνικό δίκαιο από τον Ν.3471/2006, και συμπληρωματικά  από τον ΕΕ 2016/679 Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) αλλά και από τον Ν.4624/2019. 

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε cookies τριών κατηγοριών: 

•  Απαραίτητα 

Ως  απαραίτητα  cookies  εννοούμε όσα έχουν  αξιολογηθεί  ως  απαραίτητα  υπό  τεχνική  –  λειτουργική άποψη,  καθώς  χωρίς  αυτά  δεν  μπορεί  να  πραγματοποιηθεί  (ασφαλής)  σύνδεση  στην ιστοσελίδα  για την πραγματοποίηση της σύνδεσης στην ιστοσελίδα ή εν γένει για την παροχή της  υπηρεσίας  διαδικτύου που ζήτησε συγκεκριμένα ο χρήστης (πχ τοποθέτηση προϊόντων στο καλάθι αγορών).  Για  τα   cookies  αυτής της κατηγορίας, ο νόμος  δεν  απαιτεί  την προηγούμενη συγκατάθεσή σας. Για όλες τις άλλες κατηγορίες cookies και σύμφωνα με το Ν.3471/2006, αρ. 4, παρ. 5,  η εγκατάσταση των «cookies» επιτρέπεται μόνο αν ο συνδρομητής ή χρήστης έχει δώσει τη συγκατάθεση του μετά από σαφή και εκτενή ενημέρωσή του. Αναλυτική ενημέρωση για τα χρησιμοποιούμενα cookies, την λειτουργία που αυτά επιτελούν ανά κατηγορία, τη διάρκειά τους και τους αποδέκτες τους, μπορείτε να δείτε εδώ. 

  • Προτιμήσεων

Τα cookies προτίμησης επιτρέπουν σε μια ιστοσελίδα να θυμάται πληροφορίες που αλλάζουν τον τρόπο που συμπεριφέρεται η ιστοσελίδα ή την εμφάνισή της, όπως την προτιμώμενη γλώσσα ή την περιοχή στην οποία βρίσκεστε. Στην ιστοσελίδα της ARMA FABRICS χρησιμοποιούνται για να αποθηκεύσουν τη γλώσσα στην οποία προτιμάτε να εμφανίζεται το περιεχόμενο. Τα cookies αυτά έχουν κατηγοριοποιηθεί ως αναγκαία για την παροχή του περιεχομένου στη γλώσσα που ζητάτε, και εγκαθίστανται χωρίς να χρειάζεται η συγκατάθεση σας, ώστε η επιλογή γλώσσας που κάνετε να λειτουργεί σωστά.  

•  Επίδοσης (στατιστικής ανάλυσης) 

Εφόσον παρέχετε τη συγκατάθεσή σας η Arma Fabrics χρησιμοποιεί cookies για τη στατιστική ανάλυση της λειτουργίας της ιστοσελίδας, τη μέτρηση της επισκεψιμότητας και ορισμένων άλλων στοιχείων αποτελεσματικότητας της λειτουργίας της σελίδας, τα οποία μας παρέχονται σε μορφή που δεν είναι δυνατόν να σας ταυτοποιήσουν άμεσα. 

  Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις cookies που εγκαθίστανται από την ιστοσελίδα  μας,  πατώντας  στην  σχετική  καρτέλα  «ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  COOKIES»,  η  οποία  βρίσκεται κάτω αριστερά/δεξιά στην ιστοσελίδα μας.

Όταν μας στέλνετε μηνύματα μέσω φόρμας επικοινωνίας

Μπορείτε να υποβάλετε το μήνυμα σας στην ιστοσελίδα μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Για το σκοπό αυτό, θα πρέπει να δηλώσετε ονοματεπώνυμο και ηλεκτρονική διεύθυνση, ώστε να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να απαντήσουμε στο μήνυμά σας. Νόμιμη βάση για την χρήση αυτών των στοιχείων σας είναι το έννομο συμφέρον μας να απαντάμε στα μηνύματα των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας, και σε περίπτωση που μέσω του μηνύματός σας ζητάτε να συνάψουμε κάποια σύμβαση μεταξύ μας (πχ συνεργασίας, ή αγοράς προϊόντων), νόμιμη βάση μας για την χρήση των στοιχείων σας είναι η λήψη μέτρων κατ’ αίτησή σας πριν από τη σύναψη σύμβασης. 

Σε περίπτωση που επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας, κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε δεν θα αποθηκευτεί από αυτόν τον ιστότοπο ή θα μεταβιβαστεί / θα υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε. Αντίθετα, τα δεδομένα θα καταχωρηθούν σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα μας σταλούν. Το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφείται πριν να αποσταλεί μέσω του διαδικτύου για να ταξιδεύει με ασφάλεια και αποκρυπτογραφείται από τους τοπικούς μας υπολογιστές και συσκευές αφού παραληφθεί. 

Θα διατηρήσουμε το μήνυμα σας στο ηλεκτρονικό γραμματοκιβώτιο μας για 12 μήνες από την τελευταία επικοινωνία, εκτός αν περιλαμβάνει παραγγελία σας προς εμάς, οπότε και θα διατηρηθεί έως 5 έτη μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας, προς το σκοπό της απόδειξης της συναλλαγής μας και της θεμελίωσης/άσκησης νομικών αξιώσεων που μπορεί να προκύψουν εκατέρωθεν εντός του προβλεπόμενου χρόνου παραγραφής. 

Όταν δημιουργείτε λογαριασμό χρήστη στην ιστοσελίδα μας

Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό χρήστη στην ιστοσελίδα μας,  προκειμένου να υποβάλλετε παραγγελίες στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα χρειαστεί να καταχωρήσετε ένα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, ώστε να σας αποστέλλονται οι ειδοποιήσεις σχετικά με τις παραγγελίες σας, το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση παράδοσης των προϊόντων, καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Σε περίπτωση που ενεργείτε υπό την επαγγελματική σας ιδιότητα και υποβάλλετε παραγγελία ως επιχειρηματίας, θα απαιτηθεί επιπρόσθετα να μας δηλώσετε το ΑΦΜ σας, ώστε να εκδοθεί το απαιτούμενο τιμολόγιο πώλησης. Επίσης, για τη δημιουργία του λογαριασμού σας, θα απαιτηθεί να δημιουργήσετε έναν προσωπικό σας κωδικό εισόδου, τον οποίο θα πρέπει να διαφυλάξετε από την πρόσβαση τρίτων. 

 Τα παραπάνω προσωπικά σας δεδομένα είναι απαραίτητο να έχουμε, προκειμένου να εκτελέσουμε την παραγγελία σας και να επικοινωνούμε μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε γι’ αυτήν εφόσον χρειάζεται, καθώς και για να εκδώσουμε το απαραίτητο φορολογικό παραστατικό (απόδειξη ή τιμολόγιο). 

Νομική βάση για την χρήση από εμάς των στοιχείων σας αυτών είναι σε πρώτη φάση η κατόπιν δικής σας επιθυμίας εκπλήρωση σύμβασης, δηλαδή της παρεχόμενης από εμάς υπηρεσίας εξυπηρέτησής σας ως μέλους του ιστότοπου, ως τμήμα της ευχερέστερης υποβολής παραγγελιών. Σε περίπτωση που στη συνέχεια πραγματοποιείτε παραγγελία, νομική βάση για τη χρήση από εμάς των στοιχείων σας αυτών είναι η εκπλήρωση της σύμβασης πώλησης που συνάπτουμε μαζί σας, όταν αποδεχόμαστε την παραγγελία σας, ή η λήψη μέτρων κατόπιν αίτησής σας (παραγγελίας σας) πριν από τη σύναψη σύμβασης, για παράδειγμα για να ελέγξουμε τα αποθέματα των προϊόντων που ζητάτε και να σας απαντήσουμε εάν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας ή ότι κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο. Ειδικά για τα φορολογικά σας στοιχεία , που είναι απαραίτητα όταν ζητάτε την έκδοση τιμολογίου, νομική βάση είναι η νομική μας υποχρέωση να εκδώσουμε το φορολογικό παραστατικό, καθώς και να υποβάλλουμε τις σχετικές φορολογικές δηλώσεις. 

Τα στοιχεία παραγγελιών που μας υποβάλλετε, θα διατηρηθούν επί 5 έτη από την υποβολή τους, για σκοπούς απόδειξης της συναλλαγής και θεμελίωσης, υποστήριξης ή άσκησης νομικών αξιώσεων εντός του προβλεπόμενου χρόνου παραγραφής. Ειδικά για τα φορολογικά δεδομένα, θα διατηρηθούν για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλεται εκ του εκάστοτε ισχύοντος νόμου η τήρησή τους (επί του παρόντος 10ετία). 

Σε περίπτωση που δεν χορηγήσετε κάποιο από τα παραπάνω στοιχεία, θα είναι αδύνατον να δημιουργηθεί ο λογαριασμός χρήστη, καθώς δεν θα μπορούμε να σας αναγνωρίζουμε ανάμεσα σε άλλους χρήστες και να αποκρινόμαστε σε αιτήματά σας και παραγγελίες σας. 

Όταν πραγματοποιείτε παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. 

 Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορά προϊόντων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, χωρίς απαραίτητα να δημιουργήσετε λογαριασμό χρήστη. 

 Στην περίπτωση που πραγματοποιείτε παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, θα χρειαστεί να μας δώσετε το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση παράδοσης των προϊόντων σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας σας, καθώς και μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Όλα τα παραπάνω προσωπικά σας δεδομένα είναι απαραίτητο να έχουμε, προκειμένου να εκτελέσουμε την παραγγελία σας και να επικοινωνούμε μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε γι’ αυτήν εφόσον χρειάζεται, καθώς και για να εκδώσουμε το απαραίτητο φορολογικό παραστατικό (απόδειξη ή τιμολόγιο). 

Νομική βάση για τη χρήση από εμάς των στοιχείων σας αυτών είναι η εκπλήρωση της σύμβασης πώλησης που συνάπτουμε μαζί σας, όταν αποδεχόμαστε μια παραγγελία σας, ή η λήψη μέτρων κατόπιν αίτησής σας (παραγγελίας σας), για παράδειγμα για να σας απαντήσουμε ότι κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο. Ειδικά για τα φορολογικά σας στοιχεία , που είναι απαραίτητα όταν ζητάτε την έκδοση τιμολογίου, νομική βάση είναι η νομική μας υποχρέωση να εκδώσουμε το φορολογικό παραστατικό, καθώς και να υποβάλλουμε τις σχετικές φορολογικές δηλώσεις. 

Τα στοιχεία παραγγελιών που μας υποβάλλετε, θα διατηρηθούν επί 5 έτη από την υποβολή τους, για σκοπούς απόδειξης της συναλλαγής και θεμελίωσης, υποστήριξης ή άσκησης νομικών αξιώσεων εντός του προβλεπόμενου χρόνου παραγραφής. Ειδικά για τα φορολογικά δεδομένα, θα διατηρηθούν για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλεται εκ του εκάστοτε ισχύοντος νόμου η τήρησή τους (επί του παρόντος 10ετία). 

Σε περίπτωση που δεν χορηγήσετε κάποιο από τα παραπάνω στοιχεία, θα είναι αδύνατον να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας. 

Όταν αγοράζετε μία δωροκάρτα για τρίτο πρόσωπο

 Μέσω του e-shop μας μπορείτε να αγοράσετε και να αποστείλλετε αυτοματοποιημένα  ψηφιακές δωροκάρτες,  ως δώρο για τρίτα πρόσωπα, με το ποσό που εσείς θέλετε, καταχωρώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του προσώπου που επιθυμείτε και προαιρετικά, ένα μήνυμα σας προς αυτό. Το e-shop μας θα αποστείλλει ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση του παραλήπτη που ορίσατε, που θα περιλαμβάνει την ψηφιακή δωροκάρτα και το μήνυμά σας προς αυτόν. Η ιστοσελίδα μας δεν αποθηκεύει τα στοιχεία των παραληπτών των δωροκαρτών και η επεξεργασία των δικών τους προσωπικών δεδομένων γίνεται σε εκτέλεση της δικής σας εντολής και υπό την ευθύνη σας. Αυτό σημαίνει ότι για τη νόμιμη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των προσώπων αυτών, επιτελούμε ρόλο εκτελούντος την επεξεργασία για λογαριασμό σας, τηρώντας όλες τις υποχρεώσεις που μας επιβάλλει ο νόμος για αυτόν το ρόλο, όπως ασφάλεια και εμπιστευτικότητα, υποχρεώσεις εκ του άρθρου 28 του GDPR κλπ, ακόμη και όταν ως προς εσάς η επεξεργασία αυτή κείται εκτός πεδίου εφαρμογής του GDPR, ως οικιακή /προσωπική δραστηριότητά σας. 

Όταν εγγράφεστε στην υπηρεσία newsletter της ιστοσελίδας μας

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία αποστολής ενημερωτικών μας μηνυμάτων μέσω mail, ώστε να μαθαίνετε  πρώτοι προσφορές και νέα προϊόντα μας, θα το κάνετε παρέχοντας μας τη ρητή συγκατάθεση σας για το σκοπό αυτό, δηλώνοντας το mail σας και προαιρετικά το όνομα, το επίθετο και την ημερομηνία γέννησής σας. 

Τη συγκατάθεση σας αυτή μπορείτε να ανακαλείτε οποτεδήποτε με mail στο [email protected] , ή πατώντας το πλήκτρο «απεγγραφή» ή «unsubscribe»  που υπάρχει στο τέλος κάθε ενημερωτικού mail. 

Εάν είστε ήδη εγγεγραμμένοι  μας ως χρήστες έχοντας δημιουργήσει λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας, μπορεί να σας στείλουμε τέτοια ενημερωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , χωρίς να είναι απαραίτητη η προηγούμενη εγγραφή σας στην υπηρεσία newsletter. Στην περίπτωση αυτή θα μπορείτε επίσης να επιλέξετε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή με mail στο [email protected], ή πατώντας το πλήκτρο «απεγγραφή» ή «unsubscribe»  που υπάρχει στο τέλος κάθε ενημερωτικού mail.

Τα στοιχεία  σας θα διατηρηθούν από εμάς, για το σκοπό της αποστολής σε σας ενημερωτικών δελτίων, για όσο χρονικό διάστημα εσείς διατηρείτε τη συγκατάθεσή σας γι’ αυτό και δεν την ανακαλείτε. Περισσότερα για την υπηρεσία εγγραφής στο newsletter μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Στοιχεία πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών ή λογαριασμών πληρωμών σας

Η ιστοσελίδα μας δεν συλλέγει ούτε τηρεί στοιχεία καρτών σας ή λογαριασμών σας. Εφόσον επιλέξετε η πληρωμή σας να γίνει με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, εξέρχεστε της ιστοσελίδας μας και οδηγείστε σε ασφαλές περιβάλλον τραπεζικών πληρωμών της συνεργαζόμενης τράπεζας. Σε περίπτωση που επιλέξετε η πληρωμή σας να γίνει από το λογαριασμό σας PayPal, τότε εξέρχεστε της ιστοσελίδας μας και οδηγείστε στην ιστοσελίδα της PayPal όπου ολοκληρώνετε την πληρωμή. Εμείς λαμβάνουμε μόνο την αυτοματοποιημένη ενημέρωση της συνεργαζόμενης τράπεζας ή της  PayPal για την επιτυχία της πληρωμής, ώστε να ολοκληρωθεί η αποστολή της παραγγελίας σας. 

Λήψη αυτοματοποιημένης απόφασης

Δεν χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων που μπορεί να έχουν έννομες συνέπειες ή άλλες σημαντικές συνέπειες για σας, ούτε δημιουργούμε προφίλ για σας με βάση τα προσωπικά σας δεδομένα. 

Ποια είναι τα δικαιώματα σας σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (ΓΚΠΔ-GDPR);

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ 

Έχετε δικαίωμα να γνωρίζετε αν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, αποτέλεσαν ή θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας και σε κάθε περίπτωση να απαιτήσετε από την ARMA FABRICS τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων αν αυτά είναι ανακριβή, ή τη συμπλήρωση αυτών σε περίπτωση ελλείψεων. Κατά την ενημέρωση των προσωπικών σας στοιχείων, ενδέχεται να σας ζητηθεί να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας προτού να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας. 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ 

Μπορείτε να λαμβάνετε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν σε ηλεκτρονική μορφή. Το δικαίωμα σας αυτό ισχύει:

Α) εφόσον τα παρείχατε οι ίδιοι 

Β)είτε δίνοντας τη συγκατάθεση σας 

Γ)είτε για την σύναψη σύμβασης μαζί μας. 

Θα τα παραλάβετε  σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο (δηλαδή σε έναν τύπο ηλεκτρονικού αρχείου ευρέως χρησιμοποιούμενο και εύκολα αναγνώσιμο από τα κοινά λογισμικά), καθώς και να τα διαβιβάζετε ή να ζητάτε την διαβίβαση τους από εμάς σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, αρκεί αυτό, να μη επηρεάζει δυσμενώς τα δικαιώματα και τις ελευθερίες άλλων προσώπων.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ 

Υπό τις προϋποθέσεις του νόμου μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις τον περιορισμό της επεξεργασίας που αυτά υφίστανται. Δεν μπορούν να διαγραφούν προσωπικά δεδομένα που οφείλουμε να διατηρούμε εξαιτίας νομικών υποχρεώσεων. Διαγραφή προσωπικών δεδομένων που είναι αναγκαία για την εκτέλεση σύμβασης, μπορεί να οδηγήσουν σε ακύρωση της σύμβασης ή αδυναμία εκτέλεσής της. 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗΣ

Έχετε δικαίωμα να προβάλλετε οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία δεδομένων που σας αφορούν. 

Αυτό το δικαίωμα σας ισχύει εφόσον ο λόγος της επεξεργασίας τους εκ μέρους μας είναι το έννομο συμφέρον μας και εσείς έχετε αντίρρηση που οφείλεται σε οποιαδήποτε ιδιαίτερη κατάσταση σας (για προσωπικούς, επαγγελματικούς ή κοινωνικούς λόγους). 

Αυτό ισχύει προκειμένου για τα στοιχεία που συλλέγονται αυτόματα κατά την περιήγησή σας στο διαδίκτυο, και στην ιστοσελίδα μας, καθώς και όταν μας αποστέλλετε μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας.  

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό  επεξεργασίας των δεδομένων σας. 

Αυτό θα ισχύει εφόσον αμφισβητείτε την ακρίβεια των δεδομένων σας και μέχρι να το επαληθεύσουμε, όταν θεωρείτε ότι η επεξεργασία που γίνεται είναι παράνομη, όταν δεν τα χρειαζόμαστε πια, ή όταν έχετε ασκήσει το δικαίωμα εναντίωσης.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ 

Όταν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με βάση τη συγκατάθεση που μας δώσατε, έχετε το δικαίωμα να την ανακαλείτε ελεύθερα, οποτεδήποτε, χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα, και χωρίς να υποστείτε οποιαδήποτε συνέπεια σε άλλες υπηρεσίες που σας παρέχουμε για άλλους λόγους (πχ βάσει σύμβασης πώλησης προϊόντων μας).  

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ 

Έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε περίπτωση που κρίνετε ότι τα δεδομένα σας υφίστανται μη νόμιμη επεξεργασία. Η Αρχή συνιστά να   έρχεστε πρώτα σε επαφή μαζί μας για να υποβάλλετε οποιοδήποτε παράπονο ή αίτημα σας. Μπορείτε να το κάνετε δωρεάν, με email στο  [email protected]mail.com).  Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την ικανοποίηση του αιτήματος σας. Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι από την απάντηση μας, μπορείτε να υποβάλλετε την καταγγελία σας στην Αρχή (Λ. Κηφισίας 1-3, 115 23 Αθήνα, τηλ. 210- 6475600, www.dpa.gr, email: [email protected]).  

Τρόπος άσκησης των άνω δικαιωμάτων:

Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας, καθώς και για κάθε πληροφορία σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε υποβάλλετε αίτημα στο [email protected] .  

Είναι πιθανόν να χρειαστεί να σας ζητήσουμε στοιχεία ταυτοποίησής σας πριν απαντήσουμε, ώστε να βεβαιωθούμε ότι δεν ασκεί κάποιος άλλος δικό σας δικαίωμα. 

Κατά κανόνα, το αίτημά σας θα ικανοποιείται, εντός μηνός από την παραλαβή του, ή αν είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο, θα ενημερώνεστε σχετικά τουλάχιστον εντός μηνός για την καθυστέρηση που μπορεί να συνεπάγεται η πολυπλοκότητα του αιτήματος. 

Οι πληροφορίες και όλες οι σχετικές ενέργειες απάντησης στα αιτήματα σας παρέχονται δωρεάν, εκτός αν είναι υπερβολικά ή επαναλαμβανόμενα.

Χρόνος διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται μόνο για όσο  χρονικό διάστημα είναι αναγκαίο για το σκοπό που συλλέχθηκαν, κατά τις διακρίσεις που αναφέρονται στις ανωτέρω περιπτώσεις χρήσης τους.  

Γιατί είναι νόμιμη η χρήση των δεδομένων σας ; 

Για να είναι νόμιμη η χρήση των δεδομένων σας, θα πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος που προβλέπεται από το νόμο (νομική βάση). Σε κάθε περίπτωση που κάνουμε χρήση των προσωπικών δεδομένων σας, αυτό γίνεται μόνο εφόσον συντρέχει κάποιος από τους νόμιμους αυτούς λόγους που είναι συγκεκριμένα:

Νόμιμο συμφέρον μας. 

Ο νόμος επιτρέπει την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σε ορισμένες περιπτώσεις για την επίτευξη νόμιμων συμφερόντων της ανάπτυξης ενός οργανισμού, της προώθησης των δράσεων και των υπηρεσιών του και τη βελτίωση τους, (εκτός αν έναντι αυτών των συμφερόντων υπερισχύει το συμφέρον ή τα θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες του ατόμου). Φροντίζουμε να μην προσβάλλουμε θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες σας για την εξυπηρέτηση δικών μας εννόμων συμφερόντων. Γι’ αυτό επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με την βάση αυτή, μόνο αν αυτή η επεξεργασία δεν σας είναι ιδιαίτερα ενοχλητική ή επεμβατική. 

 Το νόμιμο συμφέρον μας να ικανοποιούμε τους πελάτες μας και συνεργάτες μας, μας επιτρέπει να απαντάμε σε ερωτήματα ή αιτήματα που υποβάλλετε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση ή την φόρμα επικοινωνίας μας. Μπορείτε να δηλώσετε ότι εναντιώνεστε στην επεξεργασία αυτή των δεδομένων σας, δηλώνοντάς μας στο μήνυμά σας ότι δεν επιθυμείτε να σας απαντήσουμε ή/και να διατηρήσουμε τα στοιχεία σας. Η δήλωση εναντίωσής σας θα γίνει δεκτή, εκτός εάν υπερτερούν τα έννομα συμφέροντά μας, όπως για παράδειγμα όταν το μήνυμα δημιουργεί νομικές μας αξιώσεις. 

Για τον ίδιο λόγο προκειμένου να διασφαλίσουμε την ορθή και ασφαλή λειτουργία της ιστοσελίδας μας και για την καταπολέμηση της απάτης και της διαφθοράς στο διαδίκτυο, συλλέγουμε την διεύθυνση της ηλεκτρονικής σας σύνδεσης (ΙΡ), καθώς και τα στοιχεία του λειτουργικού συστήματος και του περιηγητή της τερματικής σας συσκευής, κατά την επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα μας. 

Νομική μας υποχρέωση 

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να συλλέξουμε προσωπικά σας δεδομένα, επειδή μας υποχρεώνει κάποια νομική διάταξη. Για παράδειγμα θα πρέπει να μας δώσετε το ΑΦΜ σας εφόσον επιθυμείτε την έκδοση φορολογικού παραστατικού για τα προϊόντα που σας πωλήσαμε. 

Στις παραπάνω περιπτώσεις, η μη παροχή των αναγκαίων στοιχείων θα μας εμποδίσει να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που ζητήσατε για να μην παραβούμε το νόμο. 

Σύναψη σύμβασης μαζί σας 

Σε περίπτωση που μας υποβάλλετε την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα που περιλαμβάνει η παραγγελία σας βάσει της αίτησής σας για σύναψη σύμβασης πώλησης μεταξύ μας. Τα δεδομένα αυτά θα διατηρηθούν επί 5 έτη από την υποβολή τους, για σκοπούς απόδειξης της συναλλαγής και της θεμελίωσης, άσκησης και υποστήριξης τυχόν νομικών αξιώσεων. 

Συγκατάθεση που μας δίνετε

Όταν εγγράφεστε στην υπηρεσία newsletter μας, τότε μας δίνετε τη συγκατάθεσή σας για να αποθηκεύουμε και να χρησιμοποιούμε την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (και όποια τυχόν άλλα στοιχεία σας μας δίνετε για το σκοπό αυτό), προκειμένου να σας αποστέλλουμε το ενημερωτικό μας δελτίο με προσφορές και νέα προϊόντα μας. 

Ποιοι μπορεί να είναι αποδέκτες των προσωπικών σας δεδομένων;

  • Πρόσβαση στα δεδομένα έχουν μόνο οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της ARMA FABRICS,  όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Ενδέχεται στα δεδομένα σας να δώσουμε κατά περίπτωση πρόσβαση σε συνεργάτες μας, που παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε μας (όπως πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων, διαχείρισης ιστοσελίδας, πάροχοι μηχανογραφικής υποστήριξης , εταιρίες μεταφορών, κλπ) εφόσον οι υπηρεσίες τους είναι αναγκαίες για τη λειτουργία μας και την εξυπηρέτηση σας. Όλοι οι συνεργάτες μας έχουν δεσμευτεί απέναντι μας με σύμβαση για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και δεσμεύονται να μην α αποκαλύπτουν  σε οποιονδήποτε άλλον.

Σε κάθε περίπτωση τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα διαβιβαστούν, πωληθούν ή γνωστοποιηθούν σε κανέναν  για λόγους εμπορικής προώθησης, χωρίς προηγούμενη ρητή συγκατάθεση σας. 

Διαβιβάσεις σε τρίτες χώρες

Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν διαβιβάζονται σε τρίτες χώρες εκτός ΕΟΧ ή σε διεθνείς οργανισμούς, που δεν απολαμβάνουν απόφαση επάρκειας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα δεδομένα της ιστοσελίδας μας φυλάσσονται σε ασφαλείς διακομιστές εντός της Ε.Ε.

Ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων

Η ARMA FABRICS εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προκειμένου να διασφαλίζεται το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας των δεδομένων σας έναντι των κινδύνων. Ωστόσο, κανένα σύστημα πληροφοριών δεν είναι 100% ασφαλές. Σε κάθε περίπτωση, η ARMA FABRICS έχει προνοήσει να ετοιμάσει σχέδιο αντιμετώπισης κάθε τυχόν περιστατικού παραβίασης, προκειμένου να εξαλείψει ή να περιορίσει τις συνέπειες του , σύμφωνα με το οποίο εάν δημιουργηθεί υψηλός κίνδυνος για τα δικαιώματα ή τις ελευθερίες σας, θα ενημερωθείτε άμεσα. 

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Ενδέχεται εντός της Ιστοσελίδας μας να προσφέρεται η δυνατότητα διαμοιρασμού σε Κοινωνικά Δίκτυα και άλλα συναφή εργαλεία που σας επιτρέπουν να μοιραστείτε τις δράσεις σας εντός της Ιστοσελίδα με άλλες εφαρμογές, ιστοσελίδες ή μαζικά μέσα ενημέρωσης, και το αντίστροφο. Η χρήση τέτοιων χαρακτηριστικών επιτρέπει την ανταλλαγή πληροφοριών με τους φίλους σας ή το γενικό κοινό, ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχετε καθορίσει στο προσωπικό σας προφίλ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που δημοσιεύετε. Επίσης, εφόσον μας ακολουθείτε στα παραπάνω μέσα, ή μας στέλνετε μηνύματα μέσω αυτών, συλλέγουμε όποια στοιχεία σας διαθέτετε εσείς σε αυτά (ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο που χρησιμοποιείτε, φωτογραφία ή avatar κλπ), προκειμένου να σας παρέχουμε ενημέρωση ή να απαντούμε στα μηνύματά σας. Όσον αφορά τα δεδομένα που συλλέγει καθένα από μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρακαλούμε ανατρέξτε στις πολιτικές απορρήτου αυτών των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς χειρίζονται τα δεδομένα σας. 

Υπερσυνδέσεις (Links)

Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους (links) προς άλλες ιστοσελίδες. Η παρούσα δήλωση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν ισχύει όσον αφορά στην πρόσβαση του χρήστη σε άλλες ιστοσελίδες. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε κάθε φορά την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας που εισέρχεστε.

 Σε περίπτωση που οι υπερσύνδεσμοι της ιστοσελίδας μας οδηγούν σε ιστότοπους όπου παρουσιάζονται στο κοινό προστατευόμενα πνευματικά έργα, δεν φέρουμε ευθύνη για την περίπτωση που οι ιστότοποι αυτοί προβαίνουν σε παρουσίαση χωρίς την άδεια των δικαιούχων. Σε κάθε περίπτωση, η ARMA FABRICS δεν τοποθετεί ουδέποτε υπερσυνδέσμους με κερδοσκοπικό σκοπό και ελέγχει κατά το δυνατόν τους υπερσυνδέσμους αυτούς, ως προς τους ιστότοπους που οδηγούν, ώστε να μην παρουσιάζει προστατευόμενα έργα χωρίς την άδεια του δικαιούχου των πνευματικών ή συγγενικών τους δικαιωμάτων. 

Ενημέρωση και τροποποίηση

Η ARMA FABRICS διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί / επικαιροποιεί επιμέρους τμήματα της παρούσας Πολιτικής, χωρίς υποχρέωση σχετικής προηγούμενης ενημέρωσης σας. Παρακαλούμε να διαβάζετε πάντα την Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, προτού χρησιμοποιήσετε τον διαδικτυακό μας τόπο, ώστε να ενημερώνεστε για την τρέχουσα έκδοση της Πολιτικής, σε περίπτωση που έχουν γίνει τυχόν τροποποιήσεις ή ενημερώσεις.

Τελευταία ενημέρωση της παρούσας Πολιτικής: Μάρτιος  2021