ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ

Για τέλεια εφαρμογή και σωστό ράψιμο του υφάσματος που αγοράσατε, σας συστήνουμε να τα βάλετε στον ατμό. Αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει είτε σε ένα στεγνοκαθαριστήριο είτε από το ράφτη που συνεργάζεστε. Με αυτό το τρόπο τα υφάσματα δουλεύονται πιο εύκολα και αποφεύγουμε οποιαδήποτε περίπτωση συρρίκνωσης του ρούχου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

Όλα μας τα προϊόντα έχουν φωτογραφηθεί από επαγγελματίες για να προσφέρουμε στους πελάτες τη φυσική απεικόνιση του προϊόντος. Τα χρώματα των προϊόντων ενδέχεται να αποκλίνουν από την πραγματικότητα λόγω διαφορετικών δυνατοτήτων αναλύσεις της κάθε οθόνης Υπάρχουν όμως και άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν όπως η πλέξη και η σύνθεση του προϊόντος. Γι’ αυτό θεωρούμε πως πιθανόν να υπάρχει μια απόκλιση της τάξεως του 30% μεταξύ του φυσικού προϊόντος και της φωτογραφίας.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Το κατάστημά μας πουλάει υφάσματα από το 1936, όμως δεν είμαστε ράφτες. Ότι πληροφορία σας παρέχουμε έχει κάνει με τις γενικές ιδιότητες των υφασμάτων και δε λαμβάνει υπόψιν τις ατομικές ικανότητες ραψίματος των πελατών του. Καλό είναι να απευθυνθείτε σε κάποιον ράφτη για τη ποσότητα του υφάσματος που χρειάζεστε αλλά και για τη σωστή του χρήση.